Top

Mouwophouders Ton Sur Ton Red (kies je buckle-kleur)

25% Korting
  • Mouwophouders Ton Sur Ton Red (kies je buckle-kleur)
  • Mouwophouders Ton Sur Ton Red (kies je buckle-kleur)
€ 6,95
5,21
per paar
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Mouwophouders Ton Sur Ton Red (kies je buckle-kleur)

Deze elastische mouwophouders zijn uniek in zijn soort.
Je kunt ze alleen bij ons bestellen. Wij maken ze precies op jouw gewenste maat.

Ze bestaan uit 25 mm elastiek en een hippe metalen gesp die je aan de bovenkant van je arm kunt dragen voor de trendy look en aan de onderkant van je arm voor een andere uitstraling. Natuurlijk staan deze ook supertof over je opgerolde manchet.

Je kunt de mouwophouders omdoen door ze simpelweg aan je arm omhoog te trekken of je opent de buckle als je dat makkelijker vindt.

Dit model is te bestellen in verschillende maten met een maximum lengte van 35 cm. Zo kun je ze aanschaffen voor smalle kinder-armpjes tot een maat voor forse gespierde armen. Omdat er ook nog flinke rek in het gebruikte elastiek zit, kies je dus eenvoudig de maat die perfect bij jou past.

Meet met een meetlint de omtrek van je arm op de plaats waar je de mouwophouders gaat dragen. Dat is doorgaans de bovenarm. Het meetlint moet strak om je arm zitten bij het meten omdat er ook nog rek in het elastiek zit. Het aantal centimeters vul je in bij het menu wat zich bij de bestelknop bevindt.

Wat deze mouwophouders zo leuk maakt is dat je niet alleen jouw persoonlijke maat op kunt geven maar je kunt zelf ook de kleur van de gesp kiezen. Hieronder de beschikbare uitvoeringen. Leef je uit!


Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code