Top

Mouwophouders Cavestone

25% Korting
  • Mouwophouders Cavestone
  • Mouwophouders Cavestone
  • Mouwophouders Cavestone
  • Mouwophouders Cavestone
€ 10,95
8,21
per paar
Verwachte levertijd: 2 werkdagen


Mouwophouders Cavestone

Deze bijzondere mouwophouders zijn gemaakt van ronde taupe- en antraciet kleurige elementen (21 mm) van klei en van houten beads van 8 mm in de kleur taupe. 

Voor de elasticiteit zijn deze materialen geregen op sterk transparant elastiek wat zorgt voor een hoog draagcomfort.

Deze mouwophouders zijn iets forser dan de meeste andere modellen. Dat komt omdat de "stenen" wat dikker zijn, nl. 1 cm. 

Je kunt ze dragen aan je bovenarm maar ook op je onderarm of over een opgerold manchet. Dit model is bijzonder geschikt om bij een pullover of jasje te dragen.

Je bestelt ze op jouw maat.

* Meet met een meetlint de omtrek van je arm op de plaats waar je de mouwophouders gaat dragen. Dat is doorgaans de bovenarm. Het meetlint moet strak om je arm zitten bij het meten omdat er ook nog rek in het elastiek zit. Het aantal centimeters vul je in bij het menu wat zich bij de bestelknop bevindt.

Wij passen de maat daar op aan. Let wel, de maat verspringt steeds met 3 cm omdat de metallook- en zwarte beads samen 3 cm lang zijn. We ronden de maat die jij doorgeeft dus af naar een maat die daarop te realiseren is.

Deze exclusieve mouwophouders zijn alleen bij ons te bestellen en zijn uniek in zijn soort. Zo weet je zeker dat je iets aparts draagt wat je nergens anders tegen zult komen.

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code