Top

Mouwophouders Buckle Lurex Silver (per twee)

  • Mouwophouders Buckle Lurex Silver (per twee)
9,95
per paar
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Mouwophouders Buckle Lurex Silver (per paar)

Deze elastische lurex mouwophouders zijn uniek in zijn soort.
Je kunt ze alleen bij ons bestellen. Wij maken ze precies op jouw gewenste maat.

Ze bestaan uit 25 mm stevig elastiek en een hippe nikkel gesp die je aan de bovenkant van je arm kunt dragen voor de trendy look en aan de onderkant van je arm voor een andere uitstraling. Natuurlijk staan deze ook supertof over je opgerolde manchet. 

Met deze lurex glitter mouwophouders pimp je heel gemakkelijk jouw saaie outfit. Draag ze dus niet alleen bij een feestelijke gelegenheid maar wanneer jij zin hebt in wat glitter & glammer in je garderobe. 

Geschikt voor zowel dames als heren.

Je kunt de mouwophouders omdoen door ze simpelweg aan je arm omhoog te trekken of je opent de buckle als je dat makkelijker vindt.

Dit model is te bestellen in verschillende maten met een maximum lengte van 35 cm. Zo kun je ze aanschaffen voor smalle kinder-armpjes tot een maat voor de wat forsere armen. Omdat er ook nog flinke rek in het gebruikte elastiek zit, kies je dus eenvoudig de maat die perfect bij jou past.

Meet met een meetlint de omtrek van je arm op de plaats waar je de mouwophouders gaat dragen. Dat is doorgaans de bovenarm. Het meetlint moet strak om je arm zitten bij het meten omdat er ook nog rek in het elastiek zit. Het aantal centimeters vul je in bij het menu wat zich bij de bestelknop bevindt.

Wat deze mouwophouders zo leuk maakt is dat je niet alleen jouw persoonlijke maat op kunt geven maar je kunt zelf ook de kleur van de gesp kiezen. Hieronder de beschikbare uitvoeringen. Leef je uit!Bestel er meteen een fiberclean poetsdoekje bij. Handig!

      

Met dit fiberclean doekje poets je eenvoudig en snel je kostbare spullen.
Wat kun je er zoal mee oppoetsen;

  • Een sieraad
  • Lenzen van foto-apparatuur
  • Je brilleglazen
  • Het scherm van je laptop/tablet of smartphone
Dit handige doekje wordt geleverd in een transparant bewaarhoesje.
Het fiberclean doekje kun je wassen op 30 graden.
Het fiberclean doekje heeft een afmeting van 18 x 15 cm.  

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code