Top

Mouwophouders Adventure Battle

Nieuw
  • Mouwophouders Adventure Battle
9,95
per paar
Verwachte levertijd: 1 werkdag


Mouwophouders Adventure Battle

Deze Adventure mouwophouders maken we op maat voor je.

Ze zijn gemaakt van een stoere zwarte pvc kliksluiting en 25 mm soepel en zacht battle-print elastiek. Het elastiek heeft een flinke rek. Daardoor zullen deze mouwophouders nooit klemmen om je arm.

Ze zijn alleen bij ons te bestellen en daarmee volledig uniek.

Het mooie van mouwophouders is dat je ze aan de bovenkant van je arm kunt dragen voor de trendy look en aan de onderkant van je arm voor een andere uitstraling. Natuurlijk staan deze ook supertof over je opgerolde manchet.

Je kunt de mouwophouders omdoen door ze simpelweg aan je arm omhoog te trekken of je opent de buckle als je dat makkelijker vindt.

Dit model is te bestellen in verschillende maten met een maximum lengte van 35 cm. Zo kun je ze aanschaffen voor smalle kinder-armpjes tot een maat voor forse gespierde armen. Omdat er ook nog flinke rek in het gebruikte elastiek zit, kies je dus eenvoudig de maat die perfect bij jou past.

Meet met een meetlint de omtrek van je arm op de plaats waar je de mouwophouders gaat dragen. Dat is doorgaans de bovenarm. Het meetlint moet strak om je arm zitten bij het meten omdat er ook nog rek in het elastiek zit. Het aantal centimeters vul je in bij het menu wat zich bij de bestelknop bevindt.

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Type de code over