Top

Bohemian mouwophouders Boho Dance

25% Korting
  • Bohemian mouwophouders Boho Dance
  • Bohemian mouwophouders Boho Dance
  • Bohemian mouwophouders Boho Dance
€ 9,95
7,46
per paar
Artikel is momenteel niet leverbaar


Bohemian mouwophouders Boho Dance

Deze bijzondere mouwophouders zijn gemaakt van ovale kleurige elementen (20x23 mm) en van houten beads in parelmoer van 8 mm en kleine ronde koperkleurige beads van 4 mm. 

Voor de elasticiteit zijn deze materialen geregen op sterk transparant elastiek wat zorgt voor een hoog draagcomfort.

Dit model mouwophouders is razend populair bij boho girls. Ze passen namelijk perfect in de stijl. Bovendien zijn ze 100% uniek én op maat te bestellen. Daarom zijn deze bohemian mouwophouders voor iedereen geschikt. 

* Meet met een meetlint de omtrek van je arm op de plaats waar je de mouwophouders gaat dragen. Dat is doorgaans de bovenarm. Het meetlint moet strak om je arm zitten bij het meten omdat er ook nog rek in het elastiek zit. Het aantal centimeters vul je in bij het menu wat zich bij de bestelknop bevindt.

Wij passen de maat daar op aan. Let wel, de maat verspringt steeds met 4 cm omdat de grote elementen samen met de kleinere kraaltjes 4 cm lang zijn. We ronden de maat die jij doorgeeft dus af naar een maat die daarop te realiseren is.

Je kunt ze dragen aan je bovenarm maar ook op je onderarm of over een opgerold manchet. 

Deze exclusieve mouwophouders zijn alleen bij ons te bestellen en zijn uniek in zijn soort. Zo weet je zeker dat je iets aparts draagt wat je nergens anders tegen zult komen.

Stuur naar een vriend(in)
@
@
Generating captcha code