Top

Betalen

BetaaloptiesAlgemeen
Mouwophouders.com garandeert je een veilige betaling. Wij maken gebruik van de Nederlandse Payment Service Provider "Sisow Payment Innovations" voor de behandeling van iDEAL-betalingen, BanContact/Mister Cash en Direct EBanking/SofortBanking.

Sisow is een organisatie die gespecialiseerd is in de afhandeling van veilig betalen via internet. Veel online shops maken gebruik van de betalingsservice van Sisow omdat zij garant staan voor optimaal betalingsgemak en veiligheid. Sisow waarborgt de veiligheid van jouw gegevens door gebruik te maken van een SSL-verbinding. Je gegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding, wat betekent dat niemand online met je mee kan kijken wanneer je bijvoorbeeld jouw bankrekeningnummer invult.

Je kunt bij Mouwophouders.com betalen met;

iDEAL, BanContact/Mister Cash of DirectEBanking/SofortBankingBetaal je met iDEAL, BanContact/Mister Cash of DirectEBanking dan verloopt het betalingsproces online binnen de vertrouwde en streng beveiligde omgeving van je eigen bank. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.
Je krijgt bericht via je email als wij je betaling ontvangen hebben. Deze betaalmethoden worden verzorgd door Sisow Payment Innovations.

Let op! Als de betaling met iDEAL niet lukt (een storing bij de bank komt regelmatig voor), hoef je de bestelling niet opnieuw te plaatsen om nogmaals de betaling met iDEAL te proberen. Je ontvangt van ons automatisch een email met daarin een link waarmee je weer opnieuw kunt kiezen voor een betaalmethode (dus ook voor iDEAL). Met de link kun je zo vaak als nodig is in het iDEAL betaalscherm komen.

BankoverschrijvingJe betaalt middels een bankoverschrijving zoals je dat gewend bent bij jouw eigen bank.
Onze bankgegevens, het totaalbedrag van de factuur en het betalingskenmerk (je bestelnummer) vind je terug in de email die je van ons gekregen hebt.

Ons bankrekeningnummer is: 5129362 t.n.v. XYDON, te Westkapelle
Je dient bij bankoverschrijving gebruik te maken van de z.g.n. IBAN code -en een BIC code- (alleen voor betalingen vanuit het buitenland).

Onze IBAN code luidt: NL98INGB0005129362
De BIC code luidt: INGBNL2A

Je krijgt bericht via je email als wij je betaling ontvangen hebben.
Na ontvangst van je betaling gaan wij, mits alle artikelen op voorraad zijn, direct tot verzending van jouw pakje over.

Op rekening
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bedrijven.